Citroën Jumper

maskinadmin Nyheter

Transportbilen Citroën Jumper till din tjänst

Citroën JUMPER

Citroën Jumper

Transportbilarna hittar du hos oss på Maskincentrum i Bockara. Besök oss gärna vid öppet hus 4-5 februari. Passa även på att se personbilar och transportbilar från Citroën och Fiat och inte minst våra husbilar från Pilote och Bürstner. Varmt välkommen till oss!Citroën Jumper har allt du kan begära: höga prestanda, specialinredning, elegant design och utrustning av hög kvalitet. En bil som utformats för att vara praktisk och robust. Därför är den utrustad med:

  • Breda sidolister
  • Extra stora backspeglar
  • Upphöjda bakljus
  • En skyddande stötfångare

Citroën Jumper, Berlingo och Jumpy har lösningar som ditt företag behöver. De är bekväma, säkra och har den lastkapacitet som företaget kräver. Vårt breda utbud av skåpbilar har också särskild utrustning som utformats speciellt för att tillgodose behoven hos dina anställda på fältet.

Transportbilarna hittar du hos oss på Maskincentrum i Bockara.

 

 

 

Maskincentrum i Bockara

Vill du ha mera?

Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara för provkörning!

Klicka vidare till våra varumärken:

Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara inför din nästa fordonsaffär!

maskinadminCitroën Jumper