Citroën C3 Öppet hus

Premiär för nya Citroën C3

maskinadmin Nyheter

Öppet hus 4-5/2

Se nya Citroën C3

Se nya Citroën C3 hos oss på Maskincentrum i Bockara vid öppet hus 4-5 februari. Naturligtvis har vi andra erbjudanden från vårt sortiment samma helg. Vad sägs om personbilar och transportbilar från Citroën och Fiat och inte minst våra husbilar från Pilote och Bürstner? Varmt välkommen till oss i helgen 4-5/2!

Citroën C3

Nya Citroën C3 är en bil som fångar tidsandan med sin trendiga och optimistiska design, upplivad av färgstarka inslag och grafiska detaljer som Airbumps®. En bil med ett uttryck och en personlighet som omedelbart känns igen. En frisk fläkt på marknaden för kompaktbilar!

Lanseringspris fr. 119 900:-
Privatleasa fr. 1890:-/mån

Öppet hus-special

Kampanjpris på Feel-paketet på samtliga Citroën-modeller. Spara upp till 25 000:-

Nya Citroën C3 Design

Nya Citroën C3

Kärlek vid första ögonkastet! Nya Citroën C3 har en unik design med ett karismatiskt frontparti och generösa linjer. Det är en bil som utstrålar kraft och energi. Bilens smidiga format, grafiska detaljer och läckra färgalternativ ger ett ungdomligt och trendigt intryck. Nya Citroën C3 är en bil som sticker ut och andas nutid!

Passar in överallt

Nya Citroën C3 är en kompakt bil (mindre än 4 m lång) och därför extra smidig och lättmanövrerad i stadstrafiken. Med sina 5 dörrar och 5 sittplatser är den dessutom praktisk och bekväm på alla typer av vägar. Nya Citroën C3

  • Längd : 3,99 m
  • Bredd : 2,01 m (inklusive utfällda sidobackspeglar)
  • Höjd : 1,47 m
  • Bagagevolym : 300 l

 

 

 

Nya Citroën C3 Airbump

 

Smart karosskydd

Airbumps® är designdetaljen som sticker ut! Den introducerades med C4 Cactus och skyddar karossen samtidigt som den ger bilen en helt egen stil. De repfria luftkuddarna fungerar som ett skyddande hölje. Materialet som används, polyuretanplast, gör att karossen skyddas från repor, slitage från solljus och vatten och håller bättre över tid.

Varje Airbump® består av 7 stycken luftkuddar som sitter på nedre delen av dörren, ett område som är särskilt utsatt i stadstrafik. Designmässigt får den en inramning i vitt eller rött beroende på vilken takfärg du väljer (du kan även välja att få Citroën C3 utan Airbumps®).

 

Nya Citroën C3

Ljussignatur

Fronten har strålkastare på två rader som ger nya C3 den kännetecknande ljussignaturen som redan finns på C4 Cactus och C4 Picasso. Citroënvinklarna med dubbla kromlister sträcker sig hela vägen ut till LED-varselljusen, och strålkastarna har fått en rund form. Dimljusen inramas av en färgad list som ger bilen en pigg och fräsch uppsyn!

 

Vilken färg är du?

Nya Citroën C3

Nya Citroën C3 ger dig även en rad olika färger att välja mellan: Vit Banquise, Blå Cobalt, Grå Shark, Silver Aluminium, Röd Ruby, Svart Perla Nera, Orange Power eller Sand Sable eller Almond Grön,…

De 9 karossfärgerna, utmärkande eller diskreta allt efter smak, i kombination med de 3 olika takfärgerna (Svart Onyx, Röd Aden, Vit Opale) ger dig sammanlagt 36 valmöjligheter. Du kan till exempel kombinera en mer diskret karossfärg med ett tak i en färg som sticker ut eller låta ett sobert färgat tak dämpa en mer utmärkande karossfärg. De olika kombinationerna ger nya Citroën C3 ett extra piggt och trendigt utseende.

Vilken C3 väljer du? Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara!

 

En rymlig bil med smart förvaring

Nya Citroën C3

Förvaringsutrymmena har tagits fram för att vara så praktiska som möjligt. Nya C3 har bland annat ett smart uttänkt mittfack som ger maximalt med utrymme fram. Det kompletteras av ett handskfack som är bland de strösta i klassen (6,25 l). Det finns även rymliga fack på insidan av dörrarna.

Den ljusa färgen på insidan av alla förvaringsutrymmen kontrasterar mot föremålen du placerar där och gör dem lättare att hitta. Nya C3 snålar inte heller vad gäller bagageutrymmet, som rymmer nära 300 liter.

Smart teknik

Nya Citroën C3

Nya C3 kan skryta med den senaste tekniken. I bilen finns även en rad smarta funktioner som underlättar körningen: Mirrorscreen (Apple CarPlay och MirrorLink) navigation med röstigenkänning, backkamera, avåkningsvarnare och dödavinkelnvarnare.

Diesel eller bensin

Nya Citroën C3

Nya C3 finns med senaste generationens motoralternativ, PureTech för bensin och BlueHDi för diesel, som är effektiva och bränslesnåla.
Bensinversionen av nya C3 finns med manuell växellåda och de trecylindriga PureTech 82 och 110 hk (Stop & Start). Dieselversionen BlueHDi finns med manuell växellåda och motor med 100 hk (Stop & Start). För högsta möjliga körkomfort erbjuds även PureTech 110 hk motorn med den helautomatiska växellådan EAT6.

 

 

Maskincentrum i Bockara

Vill du ha mera?

Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara för provkörning!

Klicka vidare till våra varumärken:

Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara inför din nästa fordonsaffär!

 

Gäller ordertecknade bilar t.o.m. 28 februari 2017 om inget annat anges av din Citroën-återförsäljare. Priset är exklusive tillägg för metalliclack och andra tillval och går ej att kombinera med andra avtal, erbjudanden och värdecheckar. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustad. Bränsleförbrukning blandad körning 3,6 – 4,8 l/100 km, utsläpp 94 – 110 g CO2/km. Månadskostnaden för privatleasing är beräknad på 36 månader och 3000 mil. Vid avtalstidens slut återlämnas bilen till din återförsäljare. Ingen uppläggningskostnad eller månatlig avikostnad. Hyresgivare är NF Fleet AB. Med reservation för sedvanlig kreditprövning. ConnectedCAM™ ingår endast i högsta utrustningsnivån ”Shine”, ej som tillval.

maskinadminPremiär för nya Citroën C3