Fiat Tipo

Fiat Tipo 5D & kombi

maskinadmin Nyheter

Fiat Tipo 5D & kombi

Fiat Tipo

 

Nu är Fiat Tipo Kombi och 5D här. Oavsett version har de klassledande utrymmen, både invändigt och i bagageutrymmet. Dessutom är de generöst utrustade med till exempel Uconnect™ Radio Bluetooth, 6 krockkuddar, kollisionsvarningssystem med autobroms, dimljus, luftkonditionering och mycket mer. Allt till ett pris som gör upplevelsen ännu större. Välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara för att provköra din Fiat Tipo. Kontaktuppgifter

Bagageutrymmet i Fiat Tipo kombi har en generös kapacitet på 550 liter och är utrustat med det innovativa ”Magic Cargo Space-systemet”, som gör att du kan anpassa det önskade lastutrymmet med bara en hand. Du kan även välja mellan två olika höjder på hatthyllan samt utöka lastutrymmets längd till 1.80 meter genom att fälla sätena. Och de låga lastkanterna ger en smidig åtkomst vid in och ur-lastning.

Med motorer som 1.4-liters bensin till 1.6-liters MultiJet diesel ger dig Fiat Tipo Kombi de rätta alternativen för bästa kapacitet och bränsleförbrukning så låg som 3.4 g/100km.

Ta en provtur!  Varmt välkommen till Maskincentrum i Bockara!

Se alla modeller Fiat personbilar här >> fiat.se

 

Maskincentrum i Bockara

Vill du ha mera?

Klicka vidare till våra varumärken:

Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara inför din nästa fordonsaffär!

maskinadminFiat Tipo 5D & kombi