Citroën Personbilar

Citroën personbilar

Söker du det lilla extra så är en personbil från Citroën något för dig.

Citroën Cactus Citroën C5 citroen-c5-tourer.42363.148Citroen C4- Picasso Nya Citroën C3

Se alla modeller från Citroën här >> citroen.se

I vårt sortiment från Citroën personbilar har vi bland annat Citroën C1, C2, C3, C4 , C5, DS3 och DS4. I vår bilhall har vi flera olika bilmodeller samt stor kunskap som vi gärna delar med oss av inför din nästa bilaffär. Besök oss i vår bilhall på Maskincentrum i Bockara. Vi erbjuder även service av ditt fordon i vår verkstad.

Nya Citroën C3

Nya Citroën C3

Nya Citroën C3 är en bil som fångar tidsandan med sin trendiga och optimistiska design, upplivad av färgstarka inslag och grafiska detaljer som Airbumps®. En bil med ett uttryck och en personlighet som omedelbart känns igen. En frisk fläkt på marknaden för kompaktbilar!

Kärlek vid första ögonkastet! Nya Citroën C3 har en unik design med ett karismatiskt frontparti och generösa linjer. Det är en bil som utstrålar kraft och energi. Bilens smidiga format, grafiska detaljer och läckra färgalternativ ger ett ungdomligt och trendigt intryck. Nya Citroën C3 är en bil som sticker ut och andas nutid! Läs mer om Nya Citroën C3 här!


Citroën C3 Aircross

suv-c3-aircross

Vad sägs om en Compact SUV med mer utrymme? Citroën C3 Aircross finns i 24 olika färgkombinationer och har bland annat pekskärm och trådlös laddning av smartphones. Se den hos oss på Maskincentrum i Bockara.


 

Citroën C5 Tourer – utformad för komfort

citroen-c5-16

Citroën C5 Tourer – Förstklassig komfort

Citroën C5 Tourer är en rymlig bil, noggrant designad för att ge högsta möjliga komfort. Kupéutrymmet utnyttjas maximalt, och innehåller:

  • flera perfekt integrerade förvaringsutrymmen
  • ett generöst bagageutrymme
  • ett baksäte som kan fällas 2/3–1/3

Väl tilltaget utrymme bak ger maximal komfort för passagerarna.

I linje med Citroëns innovationstradition, är Citroën C5 Tourer en bil med dynamiska former i en skön förening av kreativitet och teknik. Citroën C5 Tourer är den perfekta kombinationen av en sedans skulpterade linjer och en elegant kombis rymliga, funktionella interiör. C5 Tourer är både dynamisk och stilfull, med en elegant front och ett kraftfullt bakparti i en balanserad profil. Den konventionella fjädringen för Citroën C5 Tourer har optimerats för att ge perfekta köregenskaper och oöverträffad komfort. Fjädringen ger en mer direkt vägkänsla, för sportigare körstilar. Pris fr. 249 400 kr. Läs mer om Citroën C5 Tourer här!


 

Nya Citroën C4 Picasso

Nya Citroën C4 Picasso har bland annat utökade säkerhetsfunktioner, förbättrad kördynamik och vägegenskaper samt med fler personliga interiöra anpassningsmöjligheter. Nya C4 Picasso kommer dessutom med en mängd intuitiv och användbar teknik som handsfree-baklucka, utökade uppkopplingsmöjligheter samt att C4 Picasso erbjuder några av marknadens mest effektiva Euro 6-klassade motorer. Citroën C4 Picasso pris från 214.900 kronor.

Citroen C4- Picasso

BlueHDI Diesel-motor: Bäst i klassen!

Tack vare dieselmotorn BlueHDi är Grand C4 Picasso mycket bränslesnål, med låg förbrukning (fr. 3,9l/100km) och koldioxidutsläpp (fr. 103g/km). Om du väljer motorn BlueHDi 120 med Stop & Start och 6-stegad automatisk växellåda får du den snålaste bilen i klassen!

PureTech Bensin-motor: Engine of the Year 2015 & 2016!

För 2016 har utbudet av bensinmotorer utökats med PureTech 130 Stop & Start med automatisk växellåda, en motor som nu vunnit ”Engine of the year” i klassen 1.0-1.4L två år i rad! Tack vare den kan nya Citroën Grand C4 Picasso kombinera alla fördelarna hos bensinmotorn PureTech 130 Stop & Start med den effektiva automatiska växellådan EAT6 för en trygg och behaglig körupplevelse.


 

 

Bygg ditt fordon

Citroen.se På citroen.se hittar du hela Citroëns utbud och vilka tillbehör som passar just dig. www.citroen.se

Varför Citroën?

Vi på Maskincentrum i Bockara har valt att arbeta med Citroën på grund av det breda och kvalitativa sortimentet av personbilar, bussar och transportbilar. 1919 började André Citroën tillverka bilar under eget namn. Citroën har en rik historia som sträcker sig från 1919 och fram till nutid. För Citroën är tekniken till för människan och tjänar ett enda syfte: att förbättra användarupplevelsen.

Maskincentrum i Bockara

Sedan starten 1976 har vi på Maskincentrum i Bockara levererat olika fordon till nöjda kunder. Idag består sortimentet av husbilar från Pilote och Bürstner, person- och transportbilar från CitroënFiat och ISUZU. Söker du en ett begagnat fordon så är du välkommen till ”Fordon i lager”. I vår verkstad servar och lagar vi alla slags fordon, vi har även däckhotell och uppställningsplats för husbilar. Varmt välkommen till Maskincentrum i Bockara.

Vill du ha mera?

Klicka vidare till våra andra varumärken:

maskinadminCitroën Personbilar