Citroën Transportbilar

Transportbilar Citroën

Citroën Nemo   Citroën Berlingo transportbilCitroën Jumper

Se alla modeller Citroën personbilar här >> citroen.se
Se alla modeller Citroën transportbilar här >> citroen.se/business/business-transport

Citroën transportbilar – där teknik möter funktion

Citroën har utvecklat ett omfattande modellprogram för transportbilar där design, motorer och utrustning är lika innovativt som högpresterande. Citroëns ambition är att ha något att erbjuda alla. Eftersom transportbilar är ett dagligt arbetsredskap har Citroën också lagt extra omsorg på komfort, robusthet och säkerhet (krockkuddar, servostyrning, ABS o.s.v.). Maskincentrum i Bockara erbjuder transportbilar av modellerna Citroën Nemo, Berlingo, Jumpy och Jumper. Dessa arbetshästar möter dagens höga krav vad gäller flexibilitet, prestanda och miljö. Besök oss i vår bilhall på Maskincentrum i Bockara. Vi erbjuder även service av ditt fordon i vår verkstad. Se olika modeller av Citroëns transportbilar längre ner på sidan eller ladda ner fakta här PDF.

Välj rätt

När du väljer transportbil bör du ställa rätt frågor

Transporterar du tunga och skrymmande föremål?
Börja med att ta reda på last- och nyttovolym för varje modell så att du vet vilken som bäst motsvarar dina behov och din verksamhet. Var noga med att inte underskatta dina behov.

Kör du mest i stadstrafik eller på landsväg?
Om du transporterar tung last under långa körsträckor kommer du att behöva mycket kraft. Om du kör mest i stadstrafik kan det vara lämpligare med en bränslesnål motor.

Reser du ofta med sällskap?
Citroëns transportbilar är standardutrustade med framsäte med tre platser.

Tillbringar du mycket tid i fordonet?
En transportbil från Citroën är ditt mobila kontor. När du sitter vid ratten kan du njuta av komfort och utrustning i klass med en personbil.


 

Citroën Jumper

Citroën Jumper

Citroën Jumper har allt du kan begära: höga prestanda, specialinredning, elegant design och utrustning av hög kvalitet. En bil som utformats för att vara praktisk och robust. Därför är den utrustad med:

  • Breda sidolister
  • Extra stora backspeglar
  • Upphöjda bakljus
  • En skyddande stötfångare.

Citroën Jumpy är direkt inspirerad av personbilars egenskaper och fördelar vilket ger en känsla av välbefinnande. Denna känsla förstärks av de stora glasytorna. Den stora, sluttande vindrutan i kombination med stora sidorutor erbjuder ett brett synfält och sprider mycket ljus i hytten. Slutligen har stor omsorg ägnats åt värmekomforten, med en förstklassig klimatanläggning. Besök oss i vår bilhall på Maskincentrum i Bockara. Ladda ner fakta här PDF.


 

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy kan anpassas efter en rad olika användningsområden och är både ekonomisk och praktisk, tack vare modellens:

  • Volym
  • Kubiska form
  • Förarplats, som snarare liknar MPV-typen än skåpbilstypen.

Med ett inklätt skåp kan hela lastytan skyddas mot stötar, smuts och repor. Det finns dessutom stadiga lastöglor infällda i brickor som kan användas för att fästa ömtåliga kollin på golvet. Slutligen skyddas dörrtrösklarna på golven av aluminiumprofiler.

Kompenserande luftfjädring bak
Tröskelhöjden för ilastning kan sänkas från 56 till 45 cm tack vare en justerbar kompenserande luftfjädring bak. Ladda ner fakta här PDF.


 

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo är en rymlig skåpbil med generöst lastutrymme. Användare uppskattar modulutförandet och designen:

  • Dynamiska karosslinjer
  • Betryggande och välvda stötfångare
  • Vågformade sidor.

Citroën Berlingo är en bil med stark personlighet som är både modern och robust. Citroën Berlingo är mycket rymlig och erbjuder tre riktiga platser fram. Den går även att anpassa efter behov. Det fällbara sidosätet frigör en nyttolängd som är praktisk när du vill lasta och transportera de mest skrymmande föremålen och tillbehören: t.ex. profiler, rör, brädor, lister och stegar. Förarhytten erbjuder också smarta förvaringslösningar inom bekvämt räckhåll, så att alla föremål och verktyg har en egen plats. Citroën Berlingo är anpassad efter yrkesutövare och har konstruerats för att vara en hjälp i det dagliga arbetet. Ladda ner fakta här PDF.


 

 

Citroën Berlingo Electric

Citroën Berlingo Electric

Ett nytt sätt att se på elektricitet

Med eldrift har du mycket låga driftskostnader! Detta sker inte på bekostnad av prestanda eftersom Citroën Berlingo Electric erbjuder en utmärkt acceleration och lätt når 110 km/tim, vilket gör att den utan svårighet kan följa trafikrytmen. Räckvidden är också mycket bra, med möjlighet att köra 170 km mellan två laddningar.

Underhållskostnaderna för det här elfordonet är ca 30 % lägre än med förbränningsmotor. Slut på oljebyten! Tack vare effektiv motorbroms har bromsskivor, bromsbelägg och bromstrummor avsevärt längre livslängd. Ladda ner fakta här PDF.


 

 

Bygg ditt fordon

Citroen.se På citroen.se hittar du hela Citroëns utbud och vilka tillbehör som passar just dig. www.citroen.se

Varför Citroën?

Vi på Maskincentrum i Bockara har valt att arbeta med Citroen på grund av det breda och kvalitativa sortimentet av personbilar, bussar och transportbilar. 1919 började André Citroën tillverka bilar under eget namn. Citroën har en rik historia som sträcker sig från 1919 och fram till nutid. För Citroën är tekniken till för människan och tjänar ett enda syfte: att förbättra användarupplevelsen.

Maskincentrum i Bockara

Sedan starten 1976 har vi på Maskincentrum i Bockara levererat olika fordon till nöjda kunder. Idag består sortimentet av husbilar från Pilote och Bürstner, person- och transportbilar från CitroënFiat och ISUZU. Söker du ett begagnat fordon så är du välkommen till ”Fordon i lager”. I vår verkstad servar och lagar vi alla slags fordon, vi har även däckhotell och uppställningsplats för husbilar. Varmt välkommen till Maskincentrum i Bockara.

Vill du ha mera?

Klicka vidare till våra andra varumärken:

 

All information som rör motorer kan komma att ändras. Läs därför alltid på webbplatsen www.citroen.se där hittar du uppdaterad information. Siffrorna för bränsleförbrukning som anges här motsvarar godkända värden i enlighet med europeiska bestämmelser som gäller för alla tillverkare och alla bilar som säljs i Europa. Dessa värden erhålls under noggranna testförhållanden (temperatur, vikt, egenskaper för rulltestbänken o.s.v.) och baseras på en mycket lugn körstil. Den faktiska trafiksituationen, luftförhållandena, bilens lastnivå, körstilen, däcktrycket, om bilen har lasträcke (även utan last), om luftkonditioneringen och/eller värmen används ofta och bilens allmänna skick, kan påverka bränsleförbrukningen och leda till värden som skiljer sig från de godkända värdena.

maskinadminCitroën Transportbilar