Fiat personbilar & transportbilar

Vi har transportbilar och personbilar från Fiat

Shopping, hiking eller tungt arbete? Välkommen till oss för att köpa den Fiat-modell som passar dig bäst. Vi har både personbilar och transportbilar.

Fiat personbilar >>>

Fiat Spider

Fiat har vunnit utmärkelsen årets bil flest av alla bilmärken genom åren. Läs mer om Fiat personbilar samt våra olika modeller här!

Fiat transportbilar >>>

fiat-talento-16

Se alla modeller Fiat personbilar här >> fiat.se
Se alla modeller Fiat transportbilar här >> fiatprofessional.se

Vi hjälper dig att hitta en kompetent arbetskamrat, Fiat Professional erbjuder ett brett utbud på transportbilar. Läs mer om Fiat transportbilar här!

Om Fiat

Fiat

Italienska Fiat Auto är en biltillverkare med huvudkontor i Turin. Fiat Group, äger stora delar av den italienska bilindustrin. I koncernen ingår Lancia, Alfa Romeo, Ferrari och Maserati. Sedan 2012 äger FIAT även 58,5% av amerikanska Chrysler Corporation.

Fiat grundades 1899 av Giovanni Agnelli, Bricherasio och Carlo Bisacaretti. Den ursprungliga stavningen var F.I.A.T. men prickarna togs bort 1906. Fiat utvecklades snabbt till en stor industrikoncern då man började med skeppsbyggeri, flyg- och fartygsmotorer och järnväg. 1936 kom den italienska folkbilen Fiat 500, populärt kallad ”Topolino” som kom att tillverkas till 1950-talet. www.fiat.se

Maskincentrum i Bockara

Sedan starten 1976 har vi på Maskincentrum i Bockara levererat olika fordon till nöjda kunder. Idag består sortimentet av husbilar från Pilote och Bürstner, person- och transportbilar från CitroënFiat och ISUZU. Söker du en ett begagnat fordon så är du välkommen till ”Fordon i lager”. I vår verkstad servar och lagar vi alla slags fordon, vi har även däckhotell och uppställningsplats för husbilar. Varmt välkommen till Maskincentrum i Bockara.

Vill du ha mera?

Varmt välkommen att besöka oss på Maskincentrum i Bockara för råd och provkörning.

Klicka vidare till våra andra varumärken:

maskinadminFiat personbilar & transportbilar