Fiat Personbilar

Fiat personbilar

Shopping, hiking eller tungt arbete? Välkommen till oss för att köpa den Fiat-modell som passar dig bäst. Fiat har vunnit utmärkelsen årets bil flest av alla bilmärken genom åren.

fiat-grid_500c   fiat-grid_500l_v6

Vilken Fiat är du?

Fiat 500L är den rymligaste bilen i sin kategori. Den är bara 4,1 meter lång, men har ett 400-liters bagageutrymme och du kan ta med dig upp till 2,4 meter långa föremål. Besök oss gärna på Maskincentrum i Bockara inför din nästa fordonsaffär. Gillar du vinden i ditt hår? Fiat Spider cab erbjuder ren körglädje!


 

Fiat Spider – ren körglädje

Fiat Spider

Fiat Spider är en bil som är designad att vara en Spider med en specialutformad plattform – en perfekt balans mellan spännande sportig körning och känslan av frihet som bara en sann Spider kan ge dig.


 

Fiat Tipo

Fiat Tipo

Lägg till hela utrustningssortimentet som standard, lägg till utrymme för dig och din familj, lägg till förstklassig komfort till ett mycket lågt pris. Det är vad vi kallar Tipo-logik. Fiat Tipo har konstruerats för att såväl förare som passagerare ska ha maximalt utrymme och komfort. Fiat Tipo är en bil som uppfyller alla behov, med ett bagageutrymme på 520 liter. Läs mer om Fiat Tipo!


 

 

Om Fiat

Italienska Fiat Auto är en biltillverkare med huvudkontor i Turin. Fiat Group, äger stora delar av den italienska bilindustrin. I koncernen ingår Lancia, Alfa Romeo, Ferrari och Maserati. Sedan 2012 äger FIAT även 58,5% av amerikanska Chrysler Corporation.

Fiat grundades 1899 av Giovanni Agnelli, Bricherasio och Carlo Bisacaretti. Den ursprungliga stavningen var F.I.A.T. men prickarna togs bort 1906. Fiat utvecklades snabbt till en stor industrikoncern då man började med skeppsbyggeri, flyg- och fartygsmotorer och järnväg. 1936 kom den italienska folkbilen Fiat 500, populärt kallad ”Topolino” som kom att tillverkas till 1950-talet. www.fiat.se

Maskincentrum i Bockara

Sedan starten 1976 har vi på Maskincentrum i Bockara levererat olika fordon till nöjda kunder. Idag består sortimentet av husbilar från Pilote och Bürstner, person- och transportbilar från CitroënFiat och ISUZU. Söker du en ett begagnat fordon så är du välkommen till ”Fordon i lager”. I vår verkstad servar och lagar vi alla slags fordon, vi har även däckhotell och uppställningsplats för husbilar. Varmt välkommen till Maskincentrum i Bockara.

Vill du ha mera?

Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara för en provkörning!

Klicka vidare till våra andra varumärken:

maskinadminFiat Personbilar