Pilote Husbilar

Husbilar Pilote – Upplev känslan av frihet

Pilote Diamond

På Maskincentrum i Bockara har vi flera husbilar från Pilote av de senaste modellerna.

Pilote husbilar
På www.pilote-husbil.se hittar du alla modeller och tillbehör som passar just dig och dina behov. Vi har även begagnade husbilar som du hittar i ”Fordon i lager”. I vår verkstad servar och lagar vi alla slags fordon upp till 8 ton, vi har även däckhotell och uppställningsplats för husbilar. Vi levererar husbilar till nöjda kunder i hela landet och i närområdet rullar det Pilote husbilar i Oskarshamn, Högsby, Mönsterås, Kalmar och Växjö.


Värme i husbilar

Pilote Pacific

Vi är återförsäljare och servicepartner för ALDE och Truma värmepannor för husbilar. Inget kan konkurrera med vattenburen värme. Tyst, jämn och omslutande. Vattenburen värme som bara finns där, utan att märkas. Oavsett om det gäller de kalla delarna i norra Europa, vintercamping under skidsemestern eller kvällar med frost – då känns det tryggt att veta att värmaren arbetar oöverträffat effektivt. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om värme i din husbil.

Pilote Galaxy

Uppställningsplatser av husbilar

Maskincentrum i Bockara erbjuder ca 30 ställplatser varav åtta el-platser, färskvattenfyllning, gråvattentömmning, WiFi och en fantastisk natur med fina strövområden i en lugn miljö.

  • Pris med el: 100:-/natt
  • Gratis för kunder som bokat i vår verkstad
  • Gratis för kunder som handlar för mer än 500:- i butiken

Tveka inte att kontakta oss med de frågor du har, vår kunniga personal står till din tjänst. Personliga kontaktuppgifter hittar du under ”Personal”.

Servicepaket Husbilar

Alde  Truma

Vi utför service, reparationer och underhåll på husbilar. Nedan finner du olika servicepaket som du kan välja bland. Kontakta oss om du har särskilda önskemål eller frågor kring din husbil, eller gör en serviceanmälan direkt. Vi är även återförsäljare och servicepartner för ALDE och Truma värmepannor.

Servicepaket 1

Grundservice omfattar:
Fukttest och gasoltest /provtryckning.
Pris: 1 500:-

Servicepaket 2

Stor Service / Underhållsservice omfattar:
1. Allt som ingår i grundservice
2. Spis/Ugn: Kontroll av tändsäkring
3. Batteri: Belastningstest, kontroll av syranivå
4. Värmesystem: Funktionskontroll av panna mm
5. Avlopp: Funktionskontroll
6. Färskvatten: Funktionskontroll
7. Kylskåp: Funktionskontroll/rengöring bakom skåp
8. Batteriladdare: Funktionskontroll
9. Belysning: Kontroll av lampor in/utvändigt
10. Elsystem: Kontroll av säkringar och kabel till dragbil
11. Däck: Lufttryck, slitagekontroll/mönsterdjup
12. Glykol: Fryspunkts kontroll
Pris: 3 000:-

Fukt- och gasoltesta din husbil

En ordentlig fuktmätning bör göras varje år för att förhindra att eventuella läckor skadar din husbil eller husvagn. Boka en tid för fuktmätning och gasoltest, på Maskincentrum i Bockara har vi alla ledande modeller av fuktmätare för att kunna ge dig en så exakt mätning som möjligt. Vi har bland annat den populära modellen Protimeter Surveymaster. Vår verkstad kan ta hand om eventuella omtätningar och fuktreparationer om så önskas.

För att trycktesta gasolsystemet använder vi en pump som pumpar upp trycket i ditt gasolsystem till tre gånger arbetstrycket (90 mbar för 30mbar system) och kontrollerar trycket på en manometer efter 10 minuter för att se om det finns någon läcka. Finns det ingen läcka upprepar vi testet en gång till för att vara säkra. Om det finns en läcka så letar vi upp denna med läcksök och informerar dig om problemet. Om du vill så kan vi oftast reparera det på plats utan en ny tidsbokning. Hela testet brukar ta lite över en timme beroende på storlek och om några problem hittas. Var vänliga och töm alla era hyllor och utrymmen på saker så att vi kan komma åt att fuktmäta ordentligt. Kontakta oss så berättar vi mer.


 

Vill du ha mera?

Klicka vidare till våra andra varumärken:

maskinadminPilote Husbilar