Bürstner husbilar

Husbilar från Bürstner
– komfort utan gränser

BuerstnerI Bürstner stora sortiment hittar du dessutom husbilar av de mest skiftande slag, från små och smidiga långresebilar till rullande lyxvåningar. Här finns även extra rymliga modeller, med gott om plats för upp till sex personer, och alla är de byggda för att ge dig en komfort utan gränser. Bakom Bürstner husbilar finns mer än 25 års erfarenhet, vilket borgar för väl genomtänkta – och väl fungerande – lösningar. Besök oss i vår bilhall på Maskincentrum i Bockara. Vi erbjuder även service av ditt fordon i vår verkstad. www.buerstner.com/husbilar

Vilken husbil är rätt för dig?

Modellprogrammet från Bürstner husbilar är komplett och innehåller:

Kompakta

Kompakta – Kompakt som en skåpbil, men funktionell som en halvintegrerad.

Halvintegrerade

Halvintegrerade – Sportigt kompakt med skön komfort.

Ixeo-Klassen

Ixeo-Klassen – Den första halvintegrerade med nedsänkbar säng.

Helintegrerade

Helintegrerade – Husbilarnas kungaklass.

Alkovmodeller

Alkovmodeller – Husbilarnas ”Jumbo”.

 

Bürstner husbilar 30 år med husbil – EDITION 30

Buerstner

nexxo-burstner

Nexxo time Edition 30

Den som väljer Nexxo time Edition 30, väljer maximal semesterkänsla. Här finns ett bekvämt, nedsänkt fotsteg och en extra bred bodelsdörr. Alla tre planlösningarna är under 7,0 m långa, vilket gör dem lätta att köra.

ixeo-burstner

Ixeo time Edition 30

Ixeo time Edition 30 tar poäng med sin klara design och sin genomtänkta funktionalitet, och är det prisvärda instegsalternativet bland halvintegrerade husbilar med nedsänkbar säng. Den imponerar med smarta idéer, som till exempel den extra breda bodelsdörren som gör det både säkrare och bekvämare att stiga in i och ut ur husbilen. Här finns idel semesterglädje – vare sig man är två eller en familj, eller om man reser med goda vänner.

travel-burstner

Travel Van Edition 30

Travel Van Edition 30 fascinerar med sina kompakta yttermått. Den slanka karossformen med 2,20 m utvändig bredd gör den till ett smidigt fordon på smala kustvägar, på slingriga bergsvägar eller i trånga gränder. Invändigt märks inte något av detta, tack vare de väl utprovade konceptlösningarna som skapar generösa utrymmen. Med Travel Van Edition 30 visar du din sportiga sida.

viseo-burstner

Viseo Edition 30

I Viseo Edition 30 kan du, under en oförglömlig semester, njuta av det förbisusande landskapet genom förarhyttens stora vindruta och sidofönster. Med den gedigna standradutrustningen, och jubileumsutförandets omfattande extrautrustning, är detta ett mycket attraktivt erbjudande i den kungligaste husbilsklassen.

Maskincentrum i Bockara

Sedan starten 1976 har vi på Maskincentrum i Bockara levererat olika fordon till nöjda kunder. Idag består sortimentet av husbilar från Pilote och Bürstner, person- och transportbilar från CitroënFiat och ISUZU. Dessutom har vi ett brett sortiment av ATV fyrhjulingar från GoesCectek och CF moto. Söker du en ett begagnat fordon så är du välkommen till ”Fordon i lager”. I vår verkstad servar och lagar vi alla slags fordon, vi har även däckhotell och uppställningsplats för husbilar. Varmt välkommen till Maskincentrum i Bockara.

Vill du ha mera?

Klicka vidare till våra andra varumärken:

maskinadminBürstner husbilar