SERVICE

Vi utför service i vår fullserviceanläggning.

BROMSTEST

Testa dina bromsar hos. 

KLIMATANLÄGGNING

Vi ser över din AC så du kan hålla kylan eller värmen.

VÄXELLÅDA

Vilken växellåda känner du dig bekväm med? Vi hjälper dig att välja. 

BATTERI

Nytt batteri? 

DÄCK & FÄLG

Köp däck och fälg hos oss.

SERVICE

Fullserviceanläggning

Välkommen till våra fullserviceanläggningar i Bockara och Växjö, där vi står till tjänst med professionell service för din bil eller husvagn.

Auktoriserade för husbil och husvagnar

Som auktoriserade verkstäder för Iveco, Fiat, Isuzu, Hobby husvagnar, Bürstner, Pilote, Carado och Le Voyaguer, kan du lita på att våra kunniga tekniker kommer att ta hand om ditt fordon på bästa möjliga sätt.

Våra fullserviceanläggningar i Bockara och Växjö är strategiskt belägna och enkelt att nå från städerna runtomkring. Från Växjö, Kalmar, Karlskrona, Markaryd, Ljungby, Oskarshamn, Västervik, Vimmerby, Mönsterås, Tingsryd, Värnamo, Karlshamn, till och med Gotland, är det lätt att ta sig till oss för service, reparationer och underhåll.

Vi är specialiserade på att ge våra kunder den bästa servicen, oavsett om det gäller ditt fordon eller din husvagn. Vår personal är erfarna och välutbildade, och vi har den senaste tekniken och verktygen för att kunna erbjuda dig bästa möjliga resultat. Vi har också ett stort lager av reservdelar och tillbehör för att säkerställa att vi kan åtgärda eventuella problem så snabbt som möjligt.

Servicepaket för husbilar och husvagnar

Vårt mål är att se till att du känner dig trygg och säker på vägarna, vilket är anledningen till att vi erbjuder omfattande servicepaket som är skräddarsydda för dina behov. Vi kan hantera allt från ett enkel oljebyte till en fullständig motorrenovering. Vi kan även hjälpa dig med att köpa en ny husvagn eller bil, eller sälja din gamla, då vi också har försäljning av både nya och begagnade fordon.

För att boka tid för service, reparation eller underhåll, eller för att diskutera dina fordonsservicebehov, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig och vi ser fram emot att få ditt fordon att fungera så smidigt som möjligt.

SERVICE

 • Fordonsservice
 • Felsökning
 • Oljebyte
 • Kamremsbyte
 • Bromsprov
 • AC-kontroll
 • Däcktryckskontroll
 • Hjulinställning
 • Hjulskifte

Vi utför service på husbilar och husvagnar i följande orter

Auktoriserad verkstad för

SERVICEFÖRFRÅGAN

  Namn
  E-post
  Telefon
  Bilmodell
  Registreringsnummer
  Mätarställning
  Önskad tid

  Här bokar du tid för reparation och service av ditt fordon. Observera att din bokningsförfrågan inte är giltig innan vi kontaktat dig. Vi återkommer inom 24 timmar (vardagar).
  HAR DU EN FRÅGA? Vi svarar gärna!
  Kontakt
  0491-522 10
  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på denna sida. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).