Isuzu Pickup

ISUZU PICKUP

Som återförsäljare av den populära pickupen Isuzu har vi ett brett utbud av fordon för alla behov på våra fullserviceanläggningar i Bockara och Växjö i närheten av till städer som Växjö, Kalmar, Karlskrona, Markaryd, Ljungby, Oskarshamn, Västervik, Vimmerby, Mönsterås, Tingsryd, Värnamo, Karlshamn och på Gotland, ger dig som kund en trygghet i att din Isuzu-pickup alltid är i goda händer.

Vi på Maskincentrum är stolta återförsäljare av Isuzu-pickupen, en av de mest pålitliga och mångsidiga fordonen på marknaden. Vår personal är utbildade för att hjälpa dig att hitta den bästa modellen för dina behov, och vi erbjuder också service och underhåll på alla Isuzu-pickuper, inklusive originaldelar och tillbehör.

Pålitliga Isuzu Pickup

Med Isuzu-pickupen kan du lita på att du får en kraftfull, pålitlig och tuff bil som klarar av allt från arbete på byggarbetsplatser till familjeutflykter på landsbygden. Kom och besök våra fullserviceanläggningar för att se vårt breda utbud av Isuzu-pickuper och få rådgivning av vår kunniga personal.

Vårt engagemang för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och produkterna på marknaden är vad som skiljer oss från konkurrenterna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa valet för deras behov, oavsett om det gäller en Isuzu-pickup eller någon annan bil från vårt breda utbud.

isuzu logoSå oavsett om du är bosatt i Växjö, Kalmar, Karlskrona, Markaryd, Ljungby, Oskarshamn, Västervik, Vimmerby, Mönsterås, Tingsryd, Värnamo, Karlshamn eller på Gotland, tveka inte att kontakta oss på Maskincentrum för att få den bästa service och stöd när det gäller Isuzu-pickupen. Vi hjälper dig att hitta den bästa modellen för dina behov, och håller din Isuzu i toppskick så att du kan fokusera på att köra.

Nu med miljöalternativet CNG

Fordonsskatt 1.306 kr/år

Till alla nya Isuzu-pickuper erbjuds CNG-paketet som tillval. Det är en komplett konvertering som gör det möjligt för dig att tanka och köra med en inblandning av biogas i det normala dieselbränslet eller HVO100.

ISUZU CNG Biogas

Modeller

Du vet vad som krävs. Därför finns Isuzu D-Max i tre storlekar – Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Oavsett vilken hyttstorlek du väljer, får du samma stryktåliga och driftsäkra pickup. Med fyra olika utrustningsnivåer, två specialversioner av Arctic Trucks och ett omfattande tillbehörsprogram har vi den optimala pickuplösningen för dig.

ISUZU Doble Cab

ISUZU Double Cab

ISUZU Extended Cab

ISUZU Extended Cab

ISUZU Single Cab

ISUZU Single Cab

Mer av allt som betyder något

Isuzu D-Max erbjuder MER av allt som betyder något. Marknadens starkaste rambygge ger dig upp till 1,1 ton lastvikt och 3,5 ton dragvikt. Jämfört med vilken annan pickup som helst har Isuzu en oslagbar kombination av styrka, komfort, säkerhet och dessutom högre last- och dragkapacitet. Med andra ord: mer av allt som betyder något.

ISUZU

Mer kapacitet

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt! Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är D-Max svårslagen. Dessutom är den begåvad med spärrbar differential i bakaxeln.

ISUZU

Mer styrka

D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden, med 8 tvärbalkar! Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng – samtidigt. Allt med högsta nivå på köregenskaper och komfort.

ISUZU

Mer säkerhet

Vår vision är att erbjuda den säkraste pickupen på marknaden! Autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare och filassistans är standard, för att nämna några av säkerhetssystemen.

ISUZU D-MAX

Tommy Hamnert Maskincentrum
ISUZU logo

Tommy Hamnert

Försäljningschef Transportbilar, Maskincentrum i Bockara

E-post: tommy@maskincentrum-bockara.se
Telefon: 072-537 22 11

Se våra nya och begagnade transportbilar i lager här.

SERVICEFÖRFRÅGAN

  Namn
  E-post
  Telefon
  Bilmodell
  Registreringsnummer
  Mätarställning
  Önskad tid

  Här bokar du tid för reparation och service av ditt fordon. Observera att din bokningsförfrågan inte är giltig innan vi kontaktat dig. Vi återkommer inom 24 timmar (vardagar).
  HAR DU EN FRÅGA? Vi svarar gärna!
  Kontakt
  0491-522 10
  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på denna sida. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).