Isuzu Pickup

ISUZU PICKUP

Nu med miljöalternativet CNG

Fordonsskatt 1.306 kr/år

Till alla nya Isuzu-pickuper erbjuds CNG-paketet som tillval. Det är en komplett konvertering som gör det möjligt för dig att tanka och köra med en inblandning av biogas i det normala dieselbränslet eller HVO100.

ISUZU CNG Biogas

Modeller

Du vet vad som krävs. Därför finns Isuzu D-Max i tre storlekar – Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Oavsett vilken hyttstorlek du väljer, får du samma stryktåliga och driftsäkra pickup. Med fyra olika utrustningsnivåer, två specialversioner av Arctic Trucks och ett omfattande tillbehörsprogram har vi den optimala pickuplösningen för dig.

ISUZU Doble Cab

ISUZU Double Cab

ISUZU Extended Cab

ISUZU Extended Cab

ISUZU Single Cab

ISUZU Single Cab

Mer av allt som betyder något

Isuzu D-Max erbjuder MER av allt som betyder något. Marknadens starkaste rambygge ger dig upp till 1,1 ton lastvikt och 3,5 ton dragvikt. Jämfört med vilken annan pickup som helst har Isuzu en oslagbar kombination av styrka, komfort, säkerhet och dessutom högre last- och dragkapacitet. Med andra ord: mer av allt som betyder något.

ISUZU

Mer kapacitet

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt! Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är D-Max svårslagen. Dessutom är den begåvad med spärrbar differential i bakaxeln.

ISUZU

Mer styrka

D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden, med 8 tvärbalkar! Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng – samtidigt. Allt med högsta nivå på köregenskaper och komfort.

ISUZU

Mer säkerhet

Vår vision är att erbjuda den säkraste pickupen på marknaden! Autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare och filassistans är standard, för att nämna några av säkerhetssystemen.

ISUZU D-MAX

Hitta din perfekta pickup bland våra olika ISUZU-modeller.

Varför ISUZU Pickup?

Vi på Maskincentrum i Bockara har valt att arbeta med ISUZU på grund av det kvalitativa sortimentet av pickuper. ISUZU är en av asiens största tillverkare av transportbilar, det byggs ca 750 000 fordon per år varav hälften är ISUZU pickuper.

Nästan ett helt århundrade av lastbilstillverknings-DNA har gått rakt in i ISUZU vilket borgar för ett fordon med högsta kvalitet och hållbarhet. Med avseende på lastförmåga, bränsleförbrukning, skatt, servicekostnader och nu även dragvikt, finns det ingen annan pickup på marknaden som är så komplett som ISUZU.

Vilka behov har du?

Tommy Hamnert Maskincentrum
ISUZU logo

Tommy Hamnert

Försäljningschef Transportbilar, Maskincentrum i Bockara

E-post: tommy@maskincentrum-bockara.se
Telefon: 072-537 22 11

Se våra nya och begagnade fordon i lager här.

SERVICEFÖRFRÅGAN

  Namn

  E-post

  Telefon

  Bilmodell

  Registreringsnummer

  Mätarställning

  Önskad tid

  Här bokar du tid för reparation och service av ditt fordon. Observera att din bokningsförfrågan inte är giltig innan vi kontaktat dig. Vi återkommer inom 24 timmar (vardagar).
  HAR DU EN FRÅGA? Vi svarar gärna!
  Kontakt
  0491-522 10
  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på denna sida.