Fiat transportbilar

FIAT Transportbilar

FIAT TRANSPORTBILAR

Vi är stolta över att vara auktoriserade återförsäljare av Fiat Transportbilar. Som en av de största bilhandlarna i södra Sverige, erbjuder vi nu ett omfattande utbud av olika modeller från Fiat Professional till våra kunder. Vi är övertygade om att vårt sortiment av Fiat Transportbilar kommer att passa alla typer av verksamheter och kunder i södra Sverige.

Vårt utbud av Fiat Professional inkluderar modeller som Ducato, Doblò, Talento, Scudo och Fiorino. Dessa modeller passar olika behov och krav från företagare som vill ha en pålitlig och kostnadseffektiv transportbil. Vi har ett team av erfarna experter som är tillgängliga för att hjälpa dig att hitta rätt Fiat Transportbil som passar dina specifika behov.

Vi har två fullserviceanläggningar som är auktoriserade för service och reparation av Fiat Professional i södra Sverige, en i Bockara och en annan i Växjö. Våra anläggningar har de senaste verktygen och utrustningarna för att utföra alla typer av service och reparationer för din Fiat Transportbil. Våra tekniker är välutbildade och har gedigen erfarenhet av att arbeta med Fiat Professional, så du kan vara säker på att din bil kommer att vara i goda händer hos oss.

Fiat transportbilar i södra Sverige

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder i hela södra Sverige med våra Fiat Transportbilar. Vi har försäljning, service och reparation i närheten av följande städer: Växjö, Kalmar, Karlskrona, Markaryd, Ljungby, Oskarshamn, Västervik, Vimmerby, Mönsterås, Tingsryd, Värnamo, Karlshamn och Gotland. Oavsett var du befinner dig, så finns vi nära dig och vår lokala expertis hjälper dig att hitta den rätta Fiat Professional som passar dina behov.

Så om du är ute efter en Fiat Transportbil, tveka inte att kontakta oss. Våra professionella och erfarna experter är alltid redo att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen som passar dina krav och budget. Med våra fullserviceanläggningar i södra Sverige kan du vara säker på att du kommer att få den bästa service och support för din Fiat Professional.

Vi säljer Fiat transportbilar i följande orter

Se våra nya och begagnade transportbilar i lager här.

SERVICE

Vi utför service i vår fullserviceanläggning.

BROMSTEST

Testa dina bromsar hos. 

KLIMATANLÄGGNING

Vi ser över din AC så du kan hålla kylan eller värmen.

VÄXELLÅDA

Vilken växellåda känner du dig bekväm med? Vi hjälper dig att välja. 

BATTERI

Nytt batteri? 

DÄCK & FÄLG

Köp däck och fälg hos oss.

SERVICEFÖRFRÅGAN

  Namn
  E-post
  Telefon
  Bilmodell
  Registreringsnummer
  Mätarställning
  Önskad tid

  Här bokar du tid för reparation och service av ditt fordon. Observera att din bokningsförfrågan inte är giltig innan vi kontaktat dig. Vi återkommer inom 24 timmar (vardagar).
  HAR DU EN FRÅGA? Vi svarar gärna!
  Kontakt
  0491-522 10
  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på denna sida. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).