Fiat Transportbilar

FIAT TRANSPORTBILAR

Vi på Maskincentrum i Bockara hjälper dig att hitta en kompetent arbetskamrat, Fiat Professional erbjuder ett brett utbud på transportbilar.

Besök oss på Maskincentrum i Bockara.
Se alla modeller Fiat transportbilar här >> fiatprofessional.se

 • Fiat Ducato

  Fiat Ducato

 • Fiat Ducato

  Fiat Ducato persontransport

 • Fiat Ducato flak

  Fiat Ducato flak

 • Fiat Ducato Chassi

  Fiat Ducato Chassi

 • Fiat Talento skåp

  Fiat Talento skåp

 • Fiat Talento Combi

  Fiat Talento Combi

 • Fiat Doblo skåp

  Fiat Doblo skåp

 • Fiat Fiorino skåp

  Fiat Fiorino skåp

 • Fiat Fullback Cross

  Fiat Fullback Cross

 • Fiat Fullback

  Fiat Fullback

Fiat Fullback Cross

Fiat Fullback Cross

Fullback Cross, en design som får dig att sticka ut. En design som man lägger märke till, med exklusiva dynamiskt utformade bågar och svarta detaljer.

Fullback Cross finns tillgänglig med en turboladdad dieselmotor på 180 hk med common-rail, direktinsprutning och ett maximalt vridmoment på 430 Nm. Ett framdrivningssystem som är tillverkat helt i aluminium för att minska vikten. Det exklusiva variabla ventillyftsystemet minskar och optimerar både kostnaderna och utsläppen.

Ta dig an dina vardagsutmaningar med offroad-anda. Med Fullback Cross får du exklusiv utrustning som förbättrar komforten och gör din nya Fullback Cross ännu snyggare.

Se alla modeller Fiat transportbilar här >> fiatprofessional.se

 


Fiat Fullback

Fiat Fullback

Fiat Fullback är en transportbil som är byggd för ditt jobb och för din fritid. Söker du ett arbetsfordon utöver det vanliga, då är Fiat Fullback alternativet för dig. Hitta till din destination enkelt med hjälp av det nya navigationssytemet som finns för nya Fullback. Systemet erbjuder även bland annat Bluetooth, rattkontroller och USB. Parkera enkelt och säkert med backkamera i till och med minsta av parkeringsplatser. I Fiat Fullback ingår all utrustning du kan tänka dig. Vad sägs om att enkelt fördela vridmomentet mellan fram- och bakaxeln med hjälp av det exklusiva ”4X4 Electronic Selector? Se alla modeller Fiat transportbilar här >> fiatprofessional.se

 Om Fiat

Italienska Fiat Auto är en biltillverkare med huvudkontor i Turin. Fiat Group, äger stora delar av den italienska bilindustrin. I koncernen ingår Lancia, Alfa Romeo, Ferrari och Maserati. Sedan 2012 äger FIAT även 58,5% av amerikanska Chrysler Corporation.

Fiat grundades 1899 av Giovanni Agnelli, Bricherasio och Carlo Bisacaretti. Den ursprungliga stavningen var F.I.A.T. men prickarna togs bort 1906. Fiat utvecklades snabbt till en stor industrikoncern då man började med skeppsbyggeri, flyg- och fartygsmotorer och järnväg. 1936 kom den italienska folkbilen Fiat 500, populärt kallad ”Topolino” som kom att tillverkas till 1950-talet.

Se alla modeller Fiat transportbilar här >> fiatprofessional.se

 

Maskincentrum i Bockara

Sedan starten 1976 har vi på Maskincentrum i Bockara levererat olika fordon till nöjda kunder. Idag består sortimentet av husbilar från Pilote och Bürstner, transportbilar från Fiat och ISUZU. Söker du en ett begagnat fordon så är du välkommen till ”Fordon i lager”. I vår verkstad servar och lagar vi alla slags fordon, vi har även däckhotell och uppställningsplats för husbilar. Varmt välkommen till Maskincentrum i Bockara.

Vill du ha mera?

Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara för provkörning!

Klicka vidare till våra andra varumärken:

maskinadminFiat Transportbilar