VIP

Kära kund och stolta husbilsägare

Vi är otroligt glada över att få hälsa er välkomna som premiumkunder till Maskincentrum i Bockara AB och Din Husbil i Jönköping AB! Som ägare av en Pilote husbil har ni nu möjlighet att ta del av fantastiska erbjudanden genom att enkelt visa upp ert medföljande Premiumkort hos oss.

AKTIVA ERBJUDANDEN/KAMPANJER:

  • 10% rabatt på service och kamremsbyte hos oss

  • 10% rabatt på alla tillbehör i vår butik, inklusive beställningsvaror

  • Attraktiva erbjudanden vid köp av husbil

  • Exklusiva kampanjer som kontinuerligt uppdateras; bara skanna QR-koden på baksidan av ert kort för att ta del av dem

 

Vi ser verkligen fram emot att få välkomna er till någon av våra anläggningar. Glöm inte att ta med ert Premiumkort och passa på att dra nytta va de fantastiska erbjudanden som väntar er. Varmt välkomna till oss!

Fredrik Petersson Maskincentrum Bockara

Med vänliga hälsningar,
Fredrik Petersson och teamet på Maskincentrum och Din Husbil

T. 0491-522 10

MASKINCENTRUM I BOCKARA AB
Stora vägen 62C
579 91 Bockara

Vägbeskrivning

MASKINCENTRUM I VÄXJÖ
Rådjursvägen 15
35245 Växjö

Vägbeskrivning

DIN HUSBIL I JÖNKÖPING
Herkulesvägen 25
553 03 Jönköping

Vägbeskrivning

Hos Maskincentrum i Bockara har vi varit verksamma sedan 1968 och sedan 2012 har vi varit stolta återförsäljare av Pilote husbilar. Pilote har vuxit stadigt i popularitet år efter år i Sverige, och vi är glada över att vara en del av den resan. Vi är fast övertygade om att en bra affär inte bara handlar om att sälja en produkt, utan också att erbjuda en pålitlig eftermarknadsservice. Hos oss ska ni känna er trygga genom hela köp- och ägarprocessen. Vi är en fullserviceanläggning som kan ta hand om alla era behov när det kommer till både bil och bodel. Under de senaste 5 åren har vi investerat kraftigt för att bygga upp Smålands mest moderna serviceanläggning för fritidsfordon i Bockara utanför Oskarshamn. Vi har även etablerat oss som en stark partner i Växjö med fina utställningslokaler och verkstad på nästan 1700 m2. Under 2022 förvärvades även vårt systerföretag Din Husbil AB i Jönköping.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på denna sida.