Maskincentrum återförsäljare av Iveco

Maskincentrum blir återförsäljare för Iveco transportbilar och lätta lastbilar upp till 7 ton.

”- Vi kan med stolthet presentera Iveco som nytt varumärke hos oss på Maskincentrum då vi nu är återförsäljare av Iveco transportbilar i Kalmar län. Iveco transportbilar och lätta lastbilar ger oss helt nya möjligheter och tillsammans med våra andra varumärken på transportbilssidan Fiat Professional och Isuzu breddar vi vårt redan starka transportbilsutbud ännu mer.

Iveco

 

“- Vi på Maskincentrum säljer, anpassar och optimerar transportbilar efter våra kunders behov och utmaningar. I vår fullserviceverkstad utför vi service och påbyggnationer.” Berättar Tommy Hamnert som är försäljningschef för transportbilar vid Maskincentrum i Bockara.

Tommy Hamnert Maskincentrum

Tommy Hamnert
Försäljningschef Transportbilar, Maskincentrum i Bockara
E-post: tommy@maskincentrum-bockara.se
Telefon: 072-537 22 11

Se våra transportbilar från Iveco här!

Iveco Daily
Iveco Daily

Våra transportbilar

Iveco Transportbilar

Fiat Transportbilar

Isuzu Pickup

Se våra fordon i lager

 

Påbyggnationer

Påbyggnationer av transportbilar är något vi kan och brinner för, vi anpassar transportbilar och husbilar efter kundens behov. En påbyggnation kan vara att anpassa hyllor i skåpet på din transportbil eller montering av en kylanläggning i ditt fordon. Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig som kund hela vägen från val av fordon och utrustning till en serviceplan som passar dig och ditt fordon.

Försäljning och fullserviceanläggning

Maskincentrum hittar du i Bockara och Växjö där vi bedriver försäljning av nya och begagnade transportbilar samt husbilar. Vår full serviceanläggning finns i Bockara och är en av de största och modernaste i Kalmar län, där vi även hanterar större och tyngre fordon.