Bilmekaniker sökes till Maskincentrum i Bockara

På Maskincentrum i Bockara har vi byggt hela vår verksamhet kring att vara en fullserviceanläggning där vi kan lösa allt inom bil- och bodel.

Om oss

Vi är ett företag under ständig utveckling som under de senaste två åren har öppnat en försäljningsfilial i Växjö och byggt en av de mest moderna och kompletta anläggningarna i Sverige vad gäller eftermarknad för husbilar och transportbilar. -Vår serviceanläggning i Bockara. Skickliga medarbetare hjälper våra kunder med service av husbil och transportbil samt service av personbil. Kanske kan du bli en av dem?

 

Arbetsuppgifter

I din roll som bilmekaniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra service och reparationer av personbilar, transportbilar och husbilar. Du arbetar dagtid och utför garantijobb, felsökningar och reparationer. I rollen arbetar du omväxlande i datormiljö och med att utföra mekaniskt jobb. Du byter bromsar, kamremmar och liknande. Rollen innebär också reparationer på motor och chassi. Vidare utför du som bilmekaniker montage av till exempel backkameror, dragkrokar och motorvärmare.

-Vi jobbar med välkända varumärken som Citroen, Fiat Professional, Iveco, Isuzu, Bürstner, Pilote och Carado.

Maskincentrum transportbilar logo

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som person är du engagerad och tar tag i det du ser som behöver lösas. Du är en kvalitetsmedveten person som har lätt för att samarbeta med andra och är mån om att vara produktiv. Bland dina kompetenser och erfarenheter hittar vi:

Du är tekniskt duktig och har både utbildning och erfarenhet som bilmekaniker. Har du dessutom vidareutbildning inom något av våra varumärken så är det meriterande. Förutom att du talar och skriver svenska flytande är du mycket van att använda datorer och andra digitala verktyg i ditt arbete. Har du kunskaper som plåtslagare så är det ett plus.

 

Övrig information

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till fredrik@maskincentrum-bockara.se eller via kontaktformuläret nedan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringar Fredrik Petersson på telefon 070-339 82 99.

Fredrik Petersson Maskincentrum Bockara

Sista dag för ansökan 2021-12-22

Märk ansökan ”Bilmekanker”.


Läs mer om området kring Bockara: Oskarshamns kommun och Högsby Kommun

Skicka ansökan

    Förnamn*
    Efternamn*
    Din e-post*
    Telefon
    Meddelande