Bilrekondare sökes till Maskincentrum i Bockara

På Maskincentrum i Bockara har vi byggt hela vår verksamhet kring att vara en fullserviceanläggning där vi kan lösa allt inom bil- och bodel.

Om oss

Vi är ett företag under ständig utveckling som under de senaste två åren har öppnat en försäljningsfilial i Växjö och byggt en av de mest moderna och kompletta anläggningarna i Sverige vad gäller eftermarknad för husbilar och transportbilar. -Vår serviceanläggning i Bockara. Skickliga medarbetare hjälper våra kunder med service av husbil och transportbil samt service av personbil. Kanske kan du bli en av dem?

 

Arbetsuppgifter

I din roll som Rekondare arbetar du självständigt med att tvätta, städa och polera transportbilar, husbilar och husvagnar. Jobbet är varierande med olika varianter av fordon som skall hanteras. Som Rekondare är det just du som skapar det första intrycket för kunden när det kommer till köp eller leverans.

-Vi jobbar med välkända varumärken som Citroen, Fiat Professional, Iveco, Isuzu, Bürstner, Pilote, Hobby och Carado.

 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som Person är du kvalitetsmedveten och noggrann i ditt utförande, du besitter en god känsla för vad service är och är mån om att göra slutkunden nöjd. Du gillar högt tempo och att den ena dagen är inte lik den andra.

Har du erfarenhet från at rekonda fordon sedan tidigare är det meriterande men inte ett krav, viktigast är att du är engagerad och nyfiken.

 

Övrig information

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till fredrik@maskincentrum-bockara.se. eller via kontaktformuläret nedan. Vid frågor om tjänsten ringer du 070-3398299.

Sista dag för ansökan är 2021-12-22.

Märk ansökan ”Rekondare

Skicka ansökan

    Förnamn*
    Efternamn*
    Din e-post*
    Telefon
    Meddelande