Bodelstekniker husbil/husvagn sökes till Maskincentrum i Växjö

På Maskincentrum i Bockara har vi byggt hela vår verksamhet kring att vara en fullserviceanläggning där vi kan lösa allt inom bil- och bodel.

Om oss

Vi är ett företag under ständig utveckling som under de senaste två åren har öppnat en försäljningsfilial i Växjö och byggt en av de mest moderna och kompletta anläggningarna i Sverige vad gäller eftermarknad för husbilar och transportbilar. -Vår serviceanläggning i Bockara. Nu vill vi fortsätta att utveckla vårt utbud genom att etablera en serviceanläggning i Växjö. Kanske är du rätt person att vara med på denna resa?

 

Arbetsuppgifter

I din roll som bodelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra garantijobb, felsökning och reparationer på husbilar. Du arbetar dagtid. Arbetet innefattar svagströmsjobb med programuppdateringar av styrenheter. Rollen innebär vidare både konstruktion och finsnickeri, då du ibland byter inredning för att reparera fuktskador med mera. Du gör också mindre VVS-arbeten kopplat till pumpar och avlopp och arbetar med värmesystem, både vattenburna och luftburna. I rollen ingår också att montera solceller, gasoluttag, duschar och eluttag med flera komponenter. Vidare gör du som bodelstekniker inbytestest av både husbilar och husvagnar.

-Vi jobbar med välkända varumärken som Bürstner, Pilote, Carado och Hobby

 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som person har du en teknisk bredd i dina färdigheter och använder kunskaperna till att göra det du ser behöver göras. Du är kvalitetsmedveten och bra på att hitta lösningar. Du tycker om att se resultat av ditt arbete, trivs med variation i jobbet och möter det på ett engagerat och flexibelt sätt. Du som kollega delar med dig till andra, är lyhörd och har lätt för att samarbeta.

Bland dina kompetenser och erfarenheter hittar vi en utbildning inom och erfarenhet av ett eller flera av yrkena snickare, elektriker, bilmekaniker, vvs eller motsvarande kompetenser. Har du dessutom dokumenterad erfarenhet från fritidssektorn husbil och husvagn så är det positivt.

Du innehar minst B-körkort, ett C-körkort är meriterande. Vidare behärskar du svenska språket väl och talar och skriver svenska flytande.

Om Tjänsten

Tjänsten som bodelstekniker är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Maskincentrum i Bockara AB med placerings ort Växjö.

 

Övrig information

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till emil@maskincentrum-bockara.se eller i kontaktformuläret nedan. Vid frågor om tjänsten ringer du 072-5252210.

Sista dag för ansökan är 2021-12-22

Märk ansökan ”Bodelstekniker”.

Skicka ansökan

    Förnamn*
    Efternamn*
    Din e-post*
    Telefon
    Meddelande