Återförsäljare av Bürstner husbilar

BuerstnerVi på Maskincentrum i Bockara kan med stolthet berätta att vi nu även är återförsäljare av husbilar från Bürstner. I Bürstners stora sortiment hittar du dessutom husbilar av de mest skiftande slag, från små och smidiga långresebilar till rullande lyxvåningar. Här finns även extra rymliga modeller, med gott om plats för upp till sex personer, och alla är de byggda för att ge dig en komfort utan gränser. Bakom Bürstners husbilar finns mer än 25 års erfarenhet, vilket borgar för väl genomtänkta – och väl fungerande – lösningar.

Varmt välkommen till Maskincentrum i Bockara inför din nästa fordonsaffär!

Maskincentrum i Bockara

Redan 1967 startade Ingemar Peterssons far verksamheten med lantbruksmaskiner och traktorer i Bockara. Under de sista trettiofem åren har Ingemar Petersson drivit verksamheten. Sedan 2002 är Maskincentrum återförsäljare för Citroen person och transportbilar. Företaget har också agenturen för Pilote husbilar och Fiat person o transportbilar samt Izusu pickuper.
Ingemar PeterssonNu har Maskincentrum fått agenturen för  Bürstner husbilar som är marknadsledande i Europa . Vi har hela tiden anpassat verksamheten efter vad som efterfrågas av våra kunder. Vi har nu fått kontraktet för Bürstner i hela Småland, säger Ingemar Petersson. Lokalerna i Bockara har nu byggts om och är anpassade för stora husbilar med fullserviceanläggning av Fiat chassie som de flesta husbilar byggs på samt bodels-verkstad som kommer att stå färdig till hösten. Alla mekaniker är utbildade för att klar det mesta på husbilar såsom, Alde, Truma, Dometic, Thetford.
Husbilsmarknaden växer i Sverige, en modern husbil är mycket bekväm att bo i och utrustningen är generös, man kan säga att det är en rullande sommarstuga som ger möjlighetertill fantastiska upplevelser  året  om avslutar Ingemar Petersson.

Vilken husbil är rätt för dig?

Modellprogrammet från Bürstner husbilar är komplett och innehåller:
Kompakta
Kompakta – Kompakt som en skåpbil, men funktionell som en halvintegrerad.
 
Halvintegrerade
Halvintegrerade – Sportigt kompakt med skön komfort.
 
Ixeo-Klassen
Ixeo-Klassen – Den första halvintegrerade med nedsänkbar säng.
 
Helintegrerade
Helintegrerade – Husbilarnas kungaklass.
 
Alkovmodeller
Alkovmodeller – Husbilarnas “Jumbo”.
 

E&P-nivåsystemet – Nivåsystemets stödben

Vi på Maskincentrum i Bockara erbjuder E&P-nivåsystem för stödben. När du trycker på knappen första gången går alla stödbenen ned på marken, därefter efterjusteras varje stödben för sig tills husbilen står plant.
E&P-systemet arbetar med hydrauliska stödben av lättmetall som går ut när du trycker på knappen på kontrollpanelen. Som standard levereras systemet med fyra stödben med en kapacitet på 1,7 ton vardera. Det räcker till för de flesta husbilar i Europa. Stödben med större kapacitet kan fås på beställning (upp till nio ton per stödben). Stödbenen finns i tre olika slaglängder: 300, 400 eller 450 mm.