Carado Husbilar

Från och med augusti (2020-08-24) är Maskincentrum i Bockara & Växjö återförsäljare för Carado Husbilar och Camper Vans.

– “Vi ser fram emot samarbetet med Cardo som ingår i Erwin Hymer Group. Carado har ett mycket bra sortiment som kommer att komplettera våra befintliga märken Bürstner och Pilote på ett mycket bra sätt. Carado är känt för sitt attraktiva pris i kombination med bra kvalitet som jag är övertygad om att våra husbilskunder kommer att uppskatta”.

Säger Fredrik Petersson, VD vid Maskincentrum.

Sortiment

Carados sortiment innefattar helintegrerade husbilar, halvintegrerade husbilar, Alkover, Van och Camper Van. Läs mer om Carado.

Maskincentrum

Husbilsintresset är mycket stort i Sverige och Maskincentrum har levererat många husbilar genom åren till nöjda kunder. Sedan tidigare är Maskincentrum i Bockara och Växjö återförsäljare för Pilote samt Bürstner och har en fullserviceverkstad där de utrustar husbilar efter kundens behov samt utför service, rekonditionering och bodelsservice. Förutom nya och begagnade husbilar hittar du Pickup och transportbilar till försäljning hos Maskincentrum.