Välkommen att se Fiat Talento & Fullback

Se transportbilen Fiat Talento och pickupen Fiat Fullback vid öppet hus 15-16 oktober

Vi visar vårt breda sortiment av transport- och personbilar från Citroën och Fiat samt pickuper från Isuzu och Fiat. Se även våra husbilar från Pilote och Bürstner. Vad sägs om nya transportbilen Citroën Jumpy, senaste modellen av Citroën C4 Picasso, nya Fiat Talento eller brutala Fiat Fullback! Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara.

Fiat Fullback – en pickup för proffs

Fiat Fullback
Fiat Fullback är en transportbil som är byggd för ditt jobb och för din fritid. Söker du ett arbetsfordon utöver det vanliga, då är Fiat Fullback alternativet för dig. Hitta till din destination enkelt med hjälp av det nya navigationssytemet som finns för nya Fullback. Systemet erbjuder även bland annat Bluetooth, rattkontroller och USB. Parkera enkelt och säkert med backkamera i till och med minsta av parkeringsplatser. I Fiat Fullback ingår all utrustning du kan tänka dig. Vad sägs om att enkelt fördela vridmomentet mellan fram- och bakaxeln med hjälp av det exklusiva “4X4 Electronic Selector?

Lanseringskampanj Fiat Fullback

Fiat Fullback Double Cab från 257 500 kronor inklusive WEBASTO-värmare*.
Kontakt oss idag!

 Fiat Fullback standardutrustning

 • Automatisk klimatanläggning
 • Dragkrok
 • Flakinklädnad i plast
 • Navigation
 • Backkamera
 • Läderklädsel
 • Elektriskt justerbara säten
 • Växelpaddlar (på automat)
 • Farthållare
 • 17” lättmetallfälgar

 

Fiat Talento – din nya kollega

telento-transport
Bland klassens bästa lastkapacitet samt en extraordinär kompakthet och smidighet: allt detta och mycket mer i den nya Talento.
Den perfekta länken mellan Fiat Doblò och Ducato, med den perfekta kombinationen av smidighet och lastkapacitet, insvept i en enkel men elegant kropp. Exteriören är kompakt och välproportionerad: vindrutan ansluter till den korta motorhuven och den totala effekten är en imponerande men dynamisk framdel. Framdelens design har fokus på horisontella drag med djärva och tydliga linjer samt en design som framhäver fordonets bredd och dess lastkapacitet, samtidigt som den förmedlar dynamik och stabilitet. Den höga graden av funktionalitet och produktivitet blir klart synlig med hjälp av den kvadratformade bakre änden.
Modellen, med sina generösa inre dimensioner, omfattande mångsidighet och förmåga att anpassa sig till olika kundbehov, är den perfekta arbetskamraten för alla yrkesverksamma på stadsgator och på större vägar.
fiat-talento-16

Lastmöjligheter

Nya Talento har utvecklats för att göra lastutrymmet mer praktiskt. Genomlastningsluckan “CargoPlus” (under passagerarsätet) tillåter Professionals att transportera långa föremål upp till 3,75 m (4,15 m för L2).
lasning-talento-16
De kvadratiska formen och möjligheten att öppna bakdörrarna 250 grader garanterar en enkel åtkomst och användning av lastutrymmet. Den enkla tillgängligheten är också till stor del tack vare den låga ilastningshöjden på 552 mm samt bredden på skjutdörren som är 1030 mm. Lastvolymen är 5,2 m³ för L1H1 och 6 m³ för L2H1 och kan bli 8,6 m³ med högt tak (L2H2). Det innebär att det är möjligt att lasta hela tre stycken lastpallar (Euro-pallar) redan i minsta modellen L1H1. Slutligen, för att du verkligen ska kunna utnyttja lastutrymmet till fullo har Talento en lastvikt på upp till 1249 kg (vid utökad lastförmåga).

Öppet hus Maskincentrum i Bockara

15 oktober kl. 10:00-14:00
16 oktober kl. 12:00-16:00

Vi visar även vårt stora utbud av:

 • husbilar från Pilote och Bürstner
 • transportbilar från Citroën och Fiat
 • personbilar från Citroën och Fiat
 • pickuper från Isuzu och Fiat

Vad väntar du på? Ta en provtur!  Varmt välkommen till Maskincentrum i Bockara!
 
Maskincentrum i Bockara

Vill du ha mera?

Klicka vidare till våra varumärken:

Välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara inför din nästa fordonsaffär!