Lindahls en trogen kund

Inge Lindahl i Lenhovda är en lång och trofast kund hos Maskincentrum.

Åtskilliga person- och transportbilar, men även husbilar har handlats i Bockara under åren. Genom företaget Lindahls Gräv AB som han driver tillsammans med sönerna är det framför allt nyttofordon som Isuzu, där Maskincentrum anpassat fordonen och dess redskap- och verktygsförvaring helt efter kundens behov.

– Deras kunskap inom området har varit helt avgörandet för våra val av transportfordon, säger Inge Lindahl som också är jättenöjd med husbilen Bürstner Lyseo av årsmodell 2017, som även den har inhandlats på samma ställe.

– Tidigare hade vi en Pilote, men jag känner mig mer tillfreds med Bürstner, som har automat är mycket lättkörd och bekväm, säger han.

Med husbilen blir det varje sommar både långa och korta turer. Under 2017 blev det ca 1000 mils körning och bland de mest minnesvärda resorna det året var Nordkap.

– Förra året blev det bara lite kortare turer till Gotland och Öland och runt 300 mil. Min fru och labradoren Ragnar älskar också att åka husbil så det blir väl lite mer turer i år.

På frågan om han har någon favorit, säger han:

– Höga kusten är fantastiskt fint. Vi har varit där ett par gånger och åker gärna tillbaka. Sedan har vi Öland på nära håll och det är ju inte heller så dumt.

 

Text: Åke Johansson
Bildtext: Inge Lindahl har via sitt företag men även privat handlat ett tiotal fordonsenheter på Maskincentrum i Bockara, bland annat transportbilen Isuzu och husbilen Bürstner Lyseo.
Foto: Åke Johansson