[text_output]

Pelle ny servicechef

Under oktober månad har vi knutit till oss Pelle Sandlund som kommer att arbeta som eftermarknadsansvarig och servicechef här hos oss på Maskincentrum i Bockara. Varmt välkommen till oss Pelle!

3 snabba frågor till Pelle

Vilken roll har du Pelle?

“Jag är ansvarig för service och lager, jag kommer även att arbeta med personalfrågor och garantier när det kommer till våra husbilar från Pilote och Bürstner.”

Vilka är dina styrkor?

“Jag har redan 32 års erfarenhet av branschen och har tidigare arbetat som verkstadschef på lasbilssidan. Så mina största styrkor är nog att jag har bra koll på läget och jag är van att ha många bollar i luften samtidigt, vilket är viktigt här på Maskincentrum som har ett stort och brett utbud av fordon.”

Hur trivs du på Maskincentrum?

“Jag började 2 oktober så jag är ganska ny på jobbet, men så här långt känns det helt rätt och vi är ett härligt gäng i personalen. Jag har mycket att lära trots mina 32 år i branschen, det kommer nyheter hela tiden som man måste hålla koll på. Här på Maskincentrum i Bockara finns det 5 olika varumärken (Pilote och Bürstner husbilar, Fiat person- och transportbilar, Citroën person- och transportbilar samt Isuzu Pickup), så det är många rutiner, programvaror med mera som måste flyta på för att vi ska kunna göra våra kunder nöjda. Och nöjda kunder är ju vårt största mål så klart.”

 
Pelle Sandberg
Pelle når du via pelle.sandlund@maskincentrum-bockara.se eller via telefon 0491-382 814.
 
Se alla i vår personal[/text_output]