Välkommen till öppet hus 15-16 oktober – husbilar

Vi visar bland annat husbilar från Pilote och Bürstner.

Med en husbil från Pilote eller Bürstner är du alltid redo att ge dig ut på de stora äventyren – att uppleva hur det känns att vara ett med naturen, och tanka ny energi. Vi har flera husbilar på lager, både nya och begagnade. Hos oss kan du känna dig trygg, vi hjälper dig att hitta rätt modell. Vi visar även även vårt breda sortiment av transport- och personbilar från Citroën och Fiat samt pickuper från Isuzu och Fiat. Vad sägs om nya transportbilen Citroën Jumpy, senaste modellen av Citroën C4 Picasso, nya Fiat Talento eller brutala Fiat Fullback! Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara.
Öppet hus Maskincentrum i Bockara
15 oktober kl. 10:00-14:00
16 oktober kl. 12:00-16:00

Bürstner husbilar 30 år med husbil – EDITION 30

Buerstner

nexxo-burstner
Nexxo time Edition 30

Den som väljer Nexxo time Edition 30, väljer maximal semesterkänsla. Här finns ett bekvämt, nedsänkt fotsteg och en extra bred bodelsdörr. Alla tre planlösningarna är under 7,0 m långa, vilket gör dem lätta att köra.
 
ixeo-burstner
Ixeo time Edition 30

Ixeo time Edition 30 tar poäng med sin klara design och sin genomtänkta funktionalitet, och är det prisvärda instegsalternativet bland halvintegrerade husbilar med nedsänkbar säng. Den imponerar med smarta idéer, som till exempel den extra breda bodelsdörren som gör det både säkrare och bekvämare att stiga in i och ut ur husbilen. Här finns idel semesterglädje – vare sig man är två eller en familj, eller om man reser med goda vänner.
 
travel-burstner
Travel Van Edition 30

Travel Van Edition 30 fascinerar med sina kompakta yttermått. Den slanka karossformen med 2,20 m utvändig bredd gör den till ett smidigt fordon på smala kustvägar, på slingriga bergsvägar eller i trånga gränder. Invändigt märks inte något av detta, tack vare de väl utprovade konceptlösningarna som skapar generösa utrymmen. Med Travel Van Edition 30 visar du din sportiga sida.
 
viseo-burstner
Viseo Edition 30

I Viseo Edition 30 kan du, under en oförglömlig semester, njuta av det förbisusande landskapet genom förarhyttens stora vindruta och sidofönster. Med den gedigna standradutrustningen, och jubileumsutförandets omfattande extrautrustning, är detta ett mycket attraktivt erbjudande i den kungligaste husbilsklassen.

Välkommen att se vårt stora utbud av:

  • husbilar från Pilote och Bürstner
  • transportbilar från Citroën och Fiat
  • personbilar från Citroën och Fiat
  • pickuper från Isuzu och Fiat

 

Isuzu D–MAX Extended Cab Shiro

Isuzu_D-Max_Extended_mineralgrey_doors
Isuzu D–MAX Extended Cab Shiro är fyrsitsig med två fällbara baksäten som lätt fälls undan för att skapa ett skyddat lastutrymme. Bakdörrarna är hängda i bakkant, vilket skapar en mycket stor öppning till kupén. Med säkerhet i åtanke är de bakre dörrarna konstruerade så att de ej går att öppna då framdörren är stängd.
Redan från start har Isuzu D–Max en hög utrustningsnivå med bland annat fast monterad dragkrok, dimljus fram och bak, extra rostskyddsbehandling i svensk hamn, luftkonditionering, elhissar fram och bak, CD–radio med Bluetooth–funktion, färddator, farthållare och läderklädd ratt med rattmonterad kontroll för farthållare.
Pris fr. 244 000 kr exkl. moms.

Citroën C5 Tourer

citroen-c5-16

Citroën C5 Tourer – Förstklassig komfort

I linje med Citroëns innovationstradition, är Citroën C5 Tourer en bil med dynamiska former i en skön förening av kreativitet och teknik. Citroën C5 Tourer är den perfekta kombinationen av en sedans skulpterade linjer och en elegant kombis rymliga, funktionella interiör. C5 Tourer är både dynamisk och stilfull, med en elegant front och ett kraftfullt bakparti i en balanserad profil. Den konventionella fjädringen för Citroën C5 Tourer har optimerats för att ge perfekta köregenskaper och oöverträffad komfort. Fjädringen ger en mer direkt vägkänsla, för sportigare körstilar. Pris fr. 249 400 kr.
 
Vad väntar du på? Kom in på en provtur!
Maskincentrum i Bockara

Vill du ha mera?

Klicka vidare till våra varumärken:

Välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara inför din nästa fordonsaffär!