Skadereparatör / bilplåtslagare sökes till Maskincentrum i Bockara

På Maskincentrum i Bockara har vi byggt hela vår verksamhet kring att vara en fullserviceanläggning där vi kan lösa allt inom bil- och bodel.

Om oss

Vi är ett företag under ständig utveckling som under de senaste två åren har öppnat en försäljningsfilial i Växjö och byggt en av de mest moderna och kompletta anläggningarna i Sverige vad gäller eftermarknad för husbilar och transportbilar. -Vår serviceanläggning i Bockara. Skickliga medarbetare hjälper våra kunder med service av husbil och transportbil samt service av personbil. Kanske kan du bli en av dem?

 

Arbetsuppgifter

Du får vara med på en otroligt spännande resa, där vi skall utforma ett nytt skadecenter för transportbilar, husbilar och husvagnar. Där du blir delaktigt i allt från inköp av verktyg till utformning av din arbetsplats. I din roll som Skadereparatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra reparationer på skadade personbilar, transportbilar och husbilar. Jobbet innefattar att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt och plast samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. I rollen arbetar du i omväxlande miljö där variationer av fordon är stor

-Vi jobbar med välkända varumärken som Citroen, Fiat Professional, Iveco, Isuzu, Bürstner, Pilote, Hobby och Carado.

 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som person är du engagerad och tar tag i det du ser som behöver lösas. Du är en kvalitetsmedveten person som har lätt för att samarbeta med andra och är mån om att vara produktiv. Bland dina kompetenser och erfarenheter hittar vi:

Du är tekniskt duktig och har både utbildning och erfarenhet som skadereparatör. Förutom att du talar och skriver svenska flytande är du mycket van att använda datorer och andra digitala verktyg i ditt arbete. B-körkort är ett krav.

Övrig information

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till fredrik@maskincentrum-bockara.se eller via kontaktformuläret nedan. Vid frågor om tjänsten ringer du 070-3398299.

Sista dag för ansökan är 2021-12-22.

Märk ansökan ”Skadereparatör”

Skicka ansökan

    Förnamn*
    Efternamn*
    Din e-post*
    Telefon
    Meddelande