Transportbilssäljare i Kalmar län hos Maskincentrum Bockara

På Maskincentrum i Bockara har vi byggt hela vår verksamhet kring att vara en fullserviceanläggning där vi kan lösa allt inom bil- och bodel.

Vi är ett företag under ständig utveckling som under de senaste två åren har öppnat en försäljningsfilial i Växjö och Jönköping, samt byggt en av de mest moderna och kompletta anläggningarna i Sverige vad gäller eftermarknad för husbilar och transportbilar. -Vår serviceanläggning i Bockara. Skickliga medarbetare hjälper våra kunder med service av husbil och transportbil samt service av personbil. Vi söker nu en transportbilsäljare för Kalmar Län med placering i Kalmar eller Bockara.

Arbetsupgifter

Som vår nya Transportbilsäljare ansvarar du för försäljningen i Kalmar Län av våra varumärken, Fiat Professional, Iveco och Isuzu pickups. Vi tror på att besöka våra kunder där de finns, vilket innefattar att du som vår nästa säljare till stor del är ute på fältet i uppsökande syfte. Jobbet innehåller också försäljning till större företag, kommuner och regioner via upphandlingar. Som vår säljare av transportbilar blir du också kontakten till våra leverantörer och påbyggare. Tillsammans med ledningen av företaget är du med och sätter försäljnings strategier, måltal och på ett strukturerat sätt också följer upp dem.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som Person drivs du av att jobba mot uppsatta mål, du är tävlingsinriktad och gillar att jobba i en spännande och konkurrensutsatt miljö. Dina förmågor att alltid se möjligheter när andra ser problem är viktig egenskap. Du som person är orädd, älskar utmaningar och kan möta kunden på deras hemmaplan med en positiv attityd.

Körkort är ett krav, har du dokumenterad erfarenhet från liknande jobb är det självklart en fördel.

Övrig information

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till fredrik@maskincentrum-bockara.se. Vid frågor om tjänsten ringer du 070 3398299

Sista dag för ansökan 2024-06-30, men vi intervjuar löpande

Märk ansökan ”Transportbilsäljare”