ISUZU Maskincentrum Bockara

Miljövänlig pickup – ISUZU

maskinadmin Nyheter

Miljövänlig pickup ISUZU först på marknaden

Alla ISUZU av senaste generation (modellår 2017 eller nyare) är nu godkända att köras på det fossilfria bränslet HVO100! Möjligheten att köra på HVO100 hjälper brukaren att på ett enkelt sätt minska sin miljöpåverkan.

”Vi är stolta över att vara först i Sverige med att godkänna användandet av HVO100 till pickuper”

HVO100

Alla nya ISUZU är godkända att köras på det fossilfria bränslet HVO100. Bränslet tillverkas av restprodukter från bl.a. skog- och matproduktion och är 100% fossilfritt. Bränslet reducerar CO2-utsläppen med upp till 90 % och NOx-utsläppen med upp till 30 %, jämfört med vanlig fossil diesel.

Trygghet

Godkännandet av HVO100 skapar flexibilitet där man kan tanka både fossilfritt HVO100 samt vanligt diesel. Självklart påverkar detta inte vår unika last- och dragförmåga. Detsamma gäller vår starka nybilsgaranti på 5 år eller max 10 000 mil.

 

Varmt välkommen till oss på Maskincentrum i Bockara!

maskinadminMiljövänlig pickup – ISUZU